Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се похваля вчера взех листовките естествено от 1вия път и днес станах пълнолетен
    Да се оплача, кормуването ще ми е чак на 22.10...нямам търпение да карам алфата... легално

Comment

• Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщение
      Пак е нещо, на моята днес и направих фейсбук ...
      ей голЕма грешка хихихи

---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
      Да се похваля вчера взех листовките естествено от 1вия път и днес станах пълнолетен
      Да се оплача, кормуването ще ми е чак на 22.10...нямам търпение да карам алфата... легално
      Евала колега
      аз пък от 5-тия път листовките и от първия кормуването

в кой район ще ти е изпита, та да не минавам от там (шегувам се)
      Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• тъпо ми е ... навън времето е отврат няма пари тряя чакам да стане чак 20:00 та да изл с фр ... и искам вече книжка а кормуването ми е чак на 14.10 ... с една дума УЖАС ...
        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
          тъпо ми е ... навън времето е отврат няма пари тряя чакам да стане чак 20:00 та да изл с фр ... и искам вече книжка а кормуването ми е чак на 14.10 ... с една дума УЖАС ...
          Прочети една книга
          Много е яко!

А времето е перфектно за релакс....
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Прочети една книга
            Много е яко!

А времето е перфектно за релакс....

И да пребиеш колегата, който те изкарва извън нерви хихиих
            sigpic

Comment

И да пребиеш колегата, който те изкарва извън нерви хихиих
              То за някои и това си е релакс

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

То за някои и това си е релакс

Ми ти само като го видиш и един такъв многознайко и повярвай ми, ще откачиш...а като се замисля го има тука някъде http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=46245&page=25 ето на тия клипчета, със синьото пежо....и почти всеки ден ми напомня как от алфите неставало нищо и отделно тука на работа с нашите си неща, мисля че и ти ще изгаряш от желание да го пребиеш
                sigpic

Comment

• Кажи му да си смени стоповете , че да не му се смеят някъде...

И, че колата му е правена в Индия ако почне да ти обяснява, че там са само седаните-отричай

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
                    Да се похваля вчера взех листовките естествено от 1вия път и днес станах пълнолетен
                    До сега си и сега можеш

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                    тъпо ми е ... навън времето е отврат няма пари тряя чакам да стане чак 20:00 та да изл с фр ... и искам вече книжка а кормуването ми е чак на 14.10 ... с една дума УЖАС ...
                    И аз мисля да пасувам днес...пък и е късно за разходки...

Иначе тъпо ми е...тъпо ми е че се скарах с добра приятелка, но не бях виновен...но понякога така стават нещата...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

...
                      ...незнам защо но както oт преди 2 дни се скарахме ми е тъпо...каквото и да правя все за това мисля...защо обаче???Уж е просто добра приятелка, но незнам никога не съм се чувствал така...

Туко що си писахме, незнам, олекна ми, утре ще се видим и говорим...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        ...незнам защо но както oт преди 2 дни се скарахме ми е тъпо...каквото и да правя все за това мисля...защо обаче???Уж е просто добра приятелка, но незнам никога не съм се чувствал така...

Туко що си писахме, незнам, олекна ми, утре ще се видим и говорим...
                        Когато се скараш с добър приятел, с който се познавате от години е много тъпо - разбирам те напълно, аз самия го преживях в началото на годината, но при мен ината и гордостта си казаха думата и прекратихме взаимоотношения заради простотия. Все още ми е малко тъпо ама съдба
                        Добре е че сте се чули и сега всичко ще е ок
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                        BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                          Когато се скараш с добър приятел, с който се познавате от години е много тъпо - разбирам те напълно, аз самия го преживях в началото на годината, но при мен ината и гордостта си казаха думата и прекратихме взаимоотношения заради простотия. Все още ми е малко тъпо ама съдба
                          Добре е че сте се чули и сега всичко ще е ок
                          Точно ината и най-вече гордоста, просто да не отстъпи никой...И в момент в който снощи говорихме в началото ме резваше с по една дума и все едно беше 3-4 класи над мен и с огромно самочуствие, но след 2 часа разговор, омекна до такава степен, в която ми сподели че е плакала дори...
                          Просто трябва в такива моменти единия да превъзмогне гордаста си, а именно аз в моя случей и така всичко се оправя...Просто трябва да ви е ясно че и другата страна иска всичко да се оправи, може би повече и от вас, но не иска да го показва до един момент обаче...затова извода е нека единия да отстъпи, така дефакто обаче отстъпват и двете страни...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ей, много съм доволен..... Днес изкарах Алфата от бокса. Не я бях карал една седмица
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

• Шибнах гаража със старата кола....гаража се оказа по-паянтов....

OEM & Ventura Garage

Comment

Шибнах гаража със старата кола....гаража се оказа по-паянтов....
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X